Petrus Pennanen Vapaus, järki ja rakkaus!

Kaikki blogit puheenaiheesta Terveyskeskukset

Terveyslääkäri maaseudun tarpeisiin

Eduskunnassa käytyä keskustelua maakunta- ja soteuudistuksesta voisi tulkita siten, että nyt kun on ajettu tietoisesti terveyspalvelut alas, annetaan kansainvälisten terveystalojen rakentaa toimivat hoitoketjut Suomeen.

Valinnanvapaus on maaseudulla sitä, että voi valita, lähteekö sitä omaan terveyskeskukseen, jos sellainen vielä on, tai naapurikunnan terveyskeskukseen, vaiko hakeutuuko sitä maakunnan keskuskaupungin terveyspalvelujen luo.

Leikataanko palveluita, nostetaanko veroja vai avataanko silmät?

Valitse puolesi, vasen tai oikea!

Näissä vaaleissa ollaan taas politiikan suuren kysymyksen äärellä. Sanoman vaalikoneessa kysytään perinteikkäästi

"Jos tulee eteen tilanne, jossa on välttämätöntä joko leikata julkisia palveluita ja sosiaalietuuksia tai korottaa veroja, veronkorotukset ovat parempi vaihtoehto."

Vuoden 2012 Ruotsin tuliainen sote-uudistuksen perustaksi

Soten surullisesta kohtalosta on vaalikentillä tullut paljon kyselyjä. Minulle oli valtava pettymys, että parlamentaarisen työryhmän valmistelema ja hallituksen meille eduskuntaan tuoma esitys oli perustuslain vastainen ja monin tavoin epäkelpo. Eduskunnassa meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin antaa lain raueta. Seuraavalla eduskuntakaudella eduskunnassa tarvitaan sekä vahvaa sote-osaamista että yhteistyökykyä tehdä ratkaisut sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamiseksi riitelyn sijaan.

Timo Soini Pariisissa homomarssilla. Entä terveyskeskukset ?!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kävi toukokuussa marssimassa Pariisissa homoliittoja vastaan.

Ranskalaiset rakastavat mielenosoituksia ja marsseja. Niiden avulla moni hallituksen ja parlamentin päätös on saatu vesitettyä ja muutettua.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288568991958.html

Mielenosoitukset ovat osa demokratiaa ja vaikuttamista.

Minä vaan kysyn, että koska Perussuomalaiset ja ylipäänsä oppositio järjestää mielenosoituksen, jolla kansa pääsee ilmaisemaan tahtonsa ?!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä