Petrus Pennanen Vapaus, järki ja rakkaus!

Kaikki blogit puheenaiheesta Tapahtumat

Tietämättömyys, valheellisuus, luuleminen

Valheella pääsee pitkälle. Edellinen pääministeri Stubb valehteli kansalle vaalimökkien kuistilta esikuntineen, että vain kokoomus on 99 vuotta ajanut sellaisia asioita, kuin 8 tunnin työaikaa, vuosilomia, työntekijän sairausajan palkkaa, työturvallisuutta ja työssäoppimisen ja koulutuksen vaatimuksia. Kansa kuunteli tätä puhetta kiltisti. Sen tämä kuuliaisen kiltti kansa uskoi, mitä korvaan tuli sanotuksi.

 

Järkyttävää, vauvat ja vanhukset eivät vaihda omia vaippojaan?

Hävytön asiakas! Katso nyt, ei vie astioitaan pois keräilykärryyn? Kauheta! Millaisen siivon jättivät jälkeensä vappujuhlijat? Järkyttävää! Niin hieno puistokonsertti ja millaisen sotkun jättivät jälkeensä?

Ei mene kauan, kun koti-illallisilta alkaa tulla media juttuja; ”Julkkiksella oli vieraat illallisella, jättivät sika siivon. Eivät korjanneet astioita pöydästä, saatikka pesseet niitä.” ”Kyllä oli taas vieraat, tallustelivat kengillä sisällä.”

Ei nähdä, että missä on se ongelma?

Mitä asoita tulen ajamaan valtuustossa 2/2

 

 

Tässä kirjoituksessa pohdin mitä Vihreät ovat saavuttaneet Espoon valtuustossa 2013-2017 ja mitä tärkeitä asioita tulisin itse ajamaan ja viemään läpi! Tässä käsittelen liikunta- ja kulttuuripalveluita. Työllisyyteen liittyvät asiat löytyvät omista kirjoituksista esimerkiksi täältä nuorisotyöttömyyteen liittyen ja lisää tulee!

 

 

ELY-keskus rahastaa

 

Tämä suomalainen lupia lupien perään järjestelmä on kyllä välillä jo ihan itkettävän huvittava.

Jos vaikka järjestetään ihan tavalliset joulumyyjäiset, niin suurimpia yksittäisiä menoeriä on ELY-keskukselle maksettava 150€ siitä hyvästä, että laittaa asiakkaita varten päiväksi kyltin tienvarteen ihmisiä opastamaan.

Täytyy muistaa, että nämä pienet lyhytaikaiset tapahtumat ovat lähes poikkeuksetta vapaaehtoisvoimin järjestettyjä ja joissa suurin hyötyjä on yleishyödyllinen järjestö sekä toki myös yksittäiset itsensätyöllistävät käsityöläiset.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä