Petrus Pennanen Vapaus, järki ja rakkaus!

Tehdään yhdessä parempi maailma!

  • Tehdään yhdessä parempi maailma!

Pääsin henkilökohtaiseen kosketukseen uusnatsien eli skinien kanssa 90-luvulla. Olin ollut myöhään töissä fysiikan laitoksella ja lähdin sieltä koodirivit päässä pyörien kotia kohti. Kävelin Hakaniemen torin poikki, kun torin toisesta laidasta lähestyi noin neljäkymmentä minimalistista hiustyyliä ja vahvarakenteisia kenkiä arvostavaa nuorta miestä. 

Kohtasimme torin puolivälissä ja moikkasin kavereita. Yksi heistä vastasi kysyen olinko käynyt armeijan. Sanoin etten ollut sitä vielä tehnyt, jolloin uteliaisuus jatkui koskien aikomuksiani asian suhteen. Vastasin että valinta saattaa osua sivariin. 

Tunsin tönäisyn takanani ja käännyin katsomaan mitä siellä tapahtui. Yksi vetreä nuorimies veti juuri maiharia taakse uutta potkua varten samalla kun joukko hieman humalaisia pilottitakkisia kavereita otti juoksuaskelia minua kohti. Yhtäkkiä löysin itseni torin toiselta laidalta. Joukkueen kannustus ilmeisesti parantaa juoksutaitoja. 

-- 

Natsit olivat ihmisiä niinkuin minäkin, mutta halusivat käyttää väkivaltaa eri mieltä olevia kohtaan. He kokivat muut mielipiteet uhkaavina ja vihattavina. Heidän käytöksensä oli äärimmäistä mutta tunteet samanlaisia kuin minullakin: Kiinnostus muita ihmisiä kohtaan, maukkaan oluen arvostus ja yhteenkuuluvuus kavereiden kanssa. Minustakin vääriksi kokemani mielipiteet olivat ärsyttäviä ja niitä esittävät joskus epäilyttäviä tyyppejä.

Kohtaamani natsit olivat humalaisia, henkisesti eksyneitä, yksinään pelokkaita ja vähän säälittäviä nuoria miehiä. Heidän käytöksensä oli väärin, mutta miksi vihaisin heitä? Silloin vihaisin sitäkin, minkälainen itse olin.  

Olin oppinut kohtaamaan erimielisyyden "sivistyneesti" ääntä korottamalla ilman väkivaltaa, mutta kaikki eivät olleet yhtä onnekkaita. He olivat kohdanneet väkivaltaa lapsuudessaan ja omaksuneet sen käyttäytymismallina. Vihaamalla natseja saisin vain heidät pelkäämään, vihaamaan ja hakkaamaan enemmän.

Ainoa mahdollisuus fasistin mielen muuttamiseen oli kohdata hänet ihmisenä. Jos keskustelisimme ja tuntisimme edes hivenen myötätuntoa toisiamme kohtaan vähentäisi se väkivallan mahdollisuutta radikaalisti. 

--

Viha eri mieltä olevia kohtaan jatkuu edelleen ja on viime aikoina yltynyt. Vihattavia riittää: Mamut, homot, suvakit, vasurit, sosiaalipummit, rasistit, suurituloiset ja oikeistolaiset natsit. Seksuaalivähemmistöjen Pride-kulkueeseen tehtiin kaasuisku. Busseilla saapuvia pakolaisia ammuttiin ilotulitteilla. Äärioikeistolaisten organisoimaan itsenäisyyspäivän kulkueeseen hyökättiin kivittäen. 

Ratkaisu on helppo: Lopetetaan vihaaminen, pilkkaaminen ja haukkuminen ja keskitytään sen sijaan ymmärtämään toisiamme. Tehdään yhdessä parempi maailma!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

23Suosittele

23 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän rutanen1965 kuva
Jari Rutanen

Täydellisesti tähän aikaan sopiva kirjoitus, kiitos Petrus!

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Jep. Rasistien vihaa ja väkivaltaa on kohdeltu mediassa ja somessa vihalla ja halveksunnalla. Vaikka väkivaltaa ja rasismia kannattavien mielipiteet ovatkin usein tuhoisia, minusta heidän vihaamisensa ja halveksuntansa saattaa pahentaa ongelmaa. Tässä pätee henkisellä tasolla voiman ja vastavoiman laki.

Olisi tärkeää ymmärtää, mitä rasismin ja vihan pohjalla on. Toki viimeaikaiset turvapaikanhakijoiden raiskaus- ja väkivaltarikokset ovat antaneet syytä huoleen kaikille ihmisille, oli sitten rasisti tai ei.

Viisaus on työkalu hyvään elämään ja asioiden hoitoon. Sitä tarvitaan nyt kaikilta, jotka sitä kykenevät käyttämään.

Käyttäjän SimonWahlroos1 kuva
Simon Wahlroos

Minäkin jouduin joskus 80-luvulla uusnatsien piirittämäksi Joensuussa, mutta selvisin siitä säikähdyksellä. Elättelin vihaa jonkin aikaa, kunnes huomasin että se ei maailmaani parantanut. Nyttemmin olen uusnatsien kanssa monista asioista samaa mieltä, mutta onneksi en vihaa ns "suvakkeja" myöskään, joiden kanssa olen myös monista asioista samaa mieltä. En vihaa vaikka kohtasin kadulla täysin syyttä päälleni sylkevän somalimiehenkin. Olen silti vakuuttunut että heilläkin on omat syynsä vihata ja tiedän ne syyt ovat aina huonoja. Sellaista elämä vain on tässä maailmassamme.

Esitän kyllä kritiikkiä mahdollisimman myönteisessä mielessä ja tasapuolisesti kaikkia omasta poikkeavia näkemyksiä kohtaan, mutta palkaksi saan usein heidänkin vihat niskoilleni. Ehkä sitä joskus omatkin näkemykset ovat täällä netissä saanut kärjistyneitä muotoja, joten en liene sen parempi kuin muutkaan. Silti voi vakuuttaa tietäväni että muut ihmiset tykkäävät enemmän elää ja ammentaa voimansa vihastaan. Sille en juuri mitään mahda mutta pienillä positiivisia mielleyhtymiä herättävillä teoilla katson voivani vaikuttaa kaikkiin osapuoliin rakentavasti.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Ongelma on siinä, että sen paremman maailman esteenä kärjistetyimmillään nähdään se toinen osapuoli. Että kun he häviävät olemasta, maailma on automaattisesti parempi paikka. Niin kauan kuin tilaa riittää, ongelmia ei ole. Kun voi katsoa muualle. Kun se, mitä inhoaa ja kammoaa ei ole alati läsnä.

Isiksen salafistit rakentavat parempaa maailmaa puhdistamalla sitä vääristä ihmisistä, symboleista ja uskomuksista. Ei heillä ole mitään tarvetta käydä keskustelua tai olla vuorovaikutuksessa.

Se sama pistää vähän miettimään ylipäätään (näennäisen) sekulaarin, individualistisen länsimaisuuden mahdollisuuksista. Länsimainen tiede- tai talousmies uskoo mielellään siihen, että hän on tie, totuus ja elämä ja hänen metodinsa ratkaisevat lopulta kaiken.

Mutta mitä tapahtuu kun hänet suljetaan fanaattisen uskonmiehen tai ideologisen hörhön kanssa samaan huoneeseen?

Lopulta ja pitkässä juoksussa, vain sillä lopputuloksella on mitään merkitystä.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Mulla on hieman samantapaisia kokemuksia nahkapäistä. Tosin ruotsalaisista kollegoistaan 80-luvulla kun tuli muutamana vuotena tehtyä duunia siellä.
pariin kertaan tarvittiin ripeitä kinttuja kun en viitsinyt alkaa keskustelemaan rakentavasti tilanteessa jossa finnjävelin näkeminen nostatti niissä ns spontaaneja, isänmaallisia tunteita.

Syyllistyin kyllä sellaisiin rikkeisiin joista Suomeen tulevia maahanmuuttajiakin syyllistetään:
Vein niiden työpaikat (1 st) ja naiset (1 st) mutta palautin sitten aikanaan hyvässä, ellei jopa paremmassa kunnossa eikä kenellekään asianomaiselle jäänyt ikäviä muistoja.
Lisäksi maksoin veroni Suomeen mutta sehän ei ollut omassa vaan kotimaisen verottajan päätösvallassa.

Oli siellä kyllä vielä silloinkin sellaisia maanmiehiä ja -naisia jotka eivät osanneet elää ihan lain kirjaimen mukaisesti. Tai pummailivat sossurahalla.
En kuitenkaan pitänyt, enkä pidä, itseäni tai ketään muutakaan asiaan osatonta vastuullisena näiden poikkeusyksilöiden sekoiluista. En nyt ainakaan kokenut velvollisuutta jäädä hakattavaksi vain siksi että joku pelle ei suomalaisista pidä.

Kyllähän noilla oli ja on oikeus vaikka minkälaisiin mielipiteisiin; kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu. Vaan kun ne mielipiteet muuttuvat sanoista teoiksi niin oli helppo huomata että mielipidekin voi olla paitsi väärä niin se voi myös sattua ikävästi jos sitä tehostetaan nyrkein tai potkuin.

Ilkka Huotari

Joo, tämä olisi ihan hyvä ajatus, että kukaan ei käyttäisi väkivaltaa, ei raiskaisi, eikä ryöstäisi. Yhteiskunta, jossa mielenosoituksia voi järjestää ilman väkivallan uhkaa. Yhteiskunta, missä ei olisi terrorismia.

Valitettavasti ollaan menossa toiseen suuntaan.

Eero Mattila

Lopetetaan myös ihmisten jaottelu ääriliikkeisiin ja näillä pelottelu ellei asia oikeasti pidä paikkaansa. Skinit on aika kaukana natseista, vaikka kenties jollain tapaa heitä sympatisoivatkin. Natsit toimivat erittäin järjestelmällisesti ja tehokkaasti mm. keskitysleireillä ja rintamilla. Se oli jotain aivan muuta kuin humalaista uhoa. He todellakin tuhosivat miljoonia ihmisiä ja se ei onnistu humalassa hortoilemalla. Myös sotateknologian kehityksessä natsit oli aikaansa edellä. Heitä nyt ei enää käytännössä ole ja se on hyvä - en silti myöskään säälisi natseja.
- Hätäraketteja ei kannata tuhlata ennen kuin on oikeasti hätä. Sekin aika Suomessa saattaa vielä tulla.

Käyttäjän SimonWahlroos1 kuva
Simon Wahlroos

Jo skinit eivät tosiaan ole oikeita natseja. Mutta minnekkäs ne saksalaiset natsit ois sitten kadonneet sodan jälkeen? Eihän koko Saksan natsivirkamiehistöä ja hallintoa teloitettu? Hitlerikin pakeni Etelä-Amerikkaan, mutta pienemmät tekijät jäivät varmasti Saksaan ja osa pakeni USAhan jossa perustivat CIAn Bushin perheen avulla. Merkelistä on kuvia esitetty 2MSn natsiporukoissa ja muitakin todisteita hänen natsitouhuista. Olen vakuuttunut siitä että natsit hallitsevat yhä vielä meitäkin, jotka hännystelemme EUn suurimpaa vaikuttajaa eli Saksaa.

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Kiitos kirjoituksesta, Petrus. Rasismista ja väkivallasta pitää puhua asioiden oikealla nimellä, mutta ihmisiä ei pidä vihata. Laittomuudet pitää myös tuomita, niin kuin vastaanottokeskuksiin kohdistunut hengenvaarallinen tuhoaalto.

Sisäministeri Petteri Orpo puhui eilen Ylellä asiaa: "Se, että otetaan aloite omiin käsiin on väärin. Se on rikollista. Vastakkainasettelu vie Suomen entistä huonompaan tilanteeseen. Tätä toivoisin jokaisen kantasuomalaisen miettivän".

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/150471-petteri-orp...

Reijo Tossavainen

Kaikki väkivalta pitää tuomita, myös punavihreiden anarkistien.

Sari Haapala

"Sisäministeri Petteri Orpo puhui eilen Ylellä asiaa: "Se, että otetaan aloite omiin käsiin on väärin. Se on rikollista. Vastakkainasettelu vie Suomen entistä huonompaan tilanteeseen. Tätä toivoisin jokaisen kantasuomalaisen miettivän"."

Toimittajilla ja poliitikoilla on iso vastuu tämän vastakkainasettelun luomisessa, ylläpidossa ja vähentämisessä. Tähän asti olen havainnut ainoastaan paheksuntaa ja eri ihmisryhmien tuomitsemista molemmilta äärilaidoilta, eikä tämä ole nähdäkseni muuta kuin lisännyt vastakkainasettelua. Voisiko joku muu lähestymistapa olla tehokkaampi kuin tuomita vuoroin kaikki turvapaikanhakijat ja suomalaiset muutamien yksittäisten tekojen perusteella?

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Poika parat on hylätty lapsuudessa ja he ovat turvattomia pikkupoikia, joten he oireilevat väkivallan kautta. Parantumiskeino on vain aika ja armollinen ilmapiiri, eikä se välttämättä kaikille tepsi.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Olin kovin hämmästynyt tästä uutisesta.
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/il-asi...

"Asikkala olisi halunnut sijoittaa turvapaikanhakijoita vuokra-asuntoihin. Kunnanjohtajan mukaan näin olisi vältetty Asikkalan matkailuelinkeinolle aiheutuvat haitat. Virastosta kuitenkin ilmoitettiin, ettei päätöstä peruta. Vaihtoehtoisiin suunnitelmiin kunnanjohtaja ei saanut mitään vastausta."
---
Viranomaiset ja maahanmuuttovisrasto eivät näytä halunneen kommunikoida tai tehdä yhteistyötä edes kunnan kanssa, puhumattakaan siitä, että välittäisivät kansalaisyheiskuntaan kuuluvista täysin kunniallisista mielipiteistä, joiden takana seisoo suuri enemmistö.

Surullinen yhtälö. Samalla se on ilmiselvää polttoainetta kielteiselle vastakkainasettelulle, jonka takana on itse virallinen Suomi Oy.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Seppo joo. Asikkalan kunta oli jo sopinut yrittäjän kanssa siitä, että ko. hotellia kehitetään yhdessä kunnan kanssa. Suunnitelmiin kuului mm. pienimuotoinen vesihuvipuisto ja muuta kivaa. Ilmeisesti kunta on jo satsannut silkkaa rahaa kiinteistön jalostamiseen.

Markku Tervo

Petrus hyvä. Puita voi halailla jos siltä tuntuu. Mitä maailman parantamiseen tulee, rohkenen väittää että maailma ei siitä parane että paranemista kaipaavat ihmiset ongelmineen tuodaan tänne kytemään.

http://mvlehti.net/2015/12/11/isiksen-teurastustal...

http://mvlehti.net/2015/12/13/irakin-etsintakuulut...

http://mvlehti.net/2015/12/11/kenen-hautaa-muslimi...

Vaikka näiden laittomasti maahan tuppautuneiden Kokoomus/Keskusta isäntien nurkkiinsa kestitsemien vieraiden kaikenlainen veronmaksajien piikkiin menevä hyysäys onkin epäilemättä erinomaisen kannattavaa ja riskitöntä liiketoimintaa asianomaisille itselleen, niin se perustuu silti laittomuuteen eli kyseessä on rikollista toimintaa.

Oikeusvaltiossa kun eletään niin laillisuuden pitäisi olla kaiken perusta. Juridiset muodollisuudet pitäisi olla aina kunnossa ja muutenkin pitäisi olla tarkkana minkätyyppiseen kulttuurinrikastustoimintaan vähiä verovaroja käytetään.

Meillä on ollut perinteisesti varsin toimivat maahanmuuttokuviot jota nykyinen meno monella tavalla uhkaa. Koko maailman halaaminen ja kaiken maailman ongelmien tänne rahtaaminen kannattaisikin unohtaa ja omiin ikivanhoihin tapoihinsa tottuneiden kansallisvaltioiden kannattaisi keskittyä varojensa mukaan ensisijaisesti oman maansa ja omien kansalaistensa asioihin.

Miten ihmeessä me voisimme ikinä ymmärtää näitä täysin vieraita tapoja ja kulttuureita kun emme, samaa kieltä ja samaa kultuuria edustavina ymmärrä aina toisiammekaan.

Hitaasti hyvä tulee ja varovaisuus kunniaan!

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Toistaiseksi terrorismissa ovat kunnostautuneet vain maahanmuuton vastustajat polttopulloineen ja tulitikkuineen. Pohjoismaiden suurin terrori-iskukin on samaista liikehdintää edustaneen kristityn valkoisen heteromiehen tekemä. ISIS:n toimet eivät juuri eroa siitä, mitä sivistyksen kehdossa Euroopassa tehtiin 70 vuotta sitten.

Että jos nyt otettaisiin vähän realismia siihen, millaisia ihmiset ja kulttuuri oikeasti ovat siellä ja täällä.

Ilkka Huotari

Tätä kannattanee analysoida vähän han-korttia pidemmälle.

Nuo kantaväestön tekemät terrori-iskut ovat olleet reaktio johonkin. Niitä ei olisi tapahtunut ilman sitä jotain tiettyä, selkeää syytä.

Euroopan sisällä kasvanut islamilainen terrorismi johtuu käsittääkseni lähinnä kulttuurien kohtaamisesta ja kulttuurien ristiriidoista.

Erilaiset syyt, joten ei kannata niputtaa kaikkea saman ilmiön alle.

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Tämä johtuu siitä että maahanmuuttajien asuttamien VOKkien sisäisistä tapahtumista ei uutisoida kuin pintapuolisesti. Tapasin erään vapaaehtoisen joka käy Tampereen VOKissa joka on nyt ilmeisesti Kangasalalla. Hän sanoi että vain pieni osa keskinäisistä nahinoista tulee julkisuuteen.

Hän kertoi mm. että pari irakilaista vaihtoi uskontoa islamista kristinuskoon. Siitä seurasi se että muslimit hyökkäsivät toisen kimppuun jalkapallo-ottelussa jolloin hänen kätensä meni poikki. Toisen kimppuun käytiin VOKissa kaksi kertaa ja toisella kertaa tekijöinä oli kaksi miestä puukon kanssa. Kohde pisti kaksi hyökkääjää kuriin mutta sai käteensä haavoja särkyneestä lasipöydästä.

Sääntöjen mukaan tappelupukarit lähetettiin välittömästi pois Kangasalalta. Uskontoa vaihtanut lähti Jyväskylään ja toiset Helsinkiin. Maahanmuuttajat osaavat terrorisoida toisiaan eri syistä. Syy voi olla alkoholin käyttö, uskonnon vaihto, ateismi tai homoseksuaalisuus.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Nykyään äärioikeiston on hankala mollata sivareita, kun aika monet keskeiset auktoriteetit (Halla-Aho, Immonen, jne) ovat sellaisia tai muuten palveluksesta vapautettuja. Sinällään jopa silmiinpistävä ilmiö, että eniten maan puolustamisesta maahanmuuttajilta meuhkaavat juuri ne, jotka eivät maanpuolustuskoulutusta ole saaneet. Olisiko siinä sitten jotain, että maanpuolustus liittyy miehiseen identiteettiin ja sen puute täytyy sitten paikata jollain.

Ilkka Huotari

"eniten maan puolustamisesta maahanmuuttajilta meuhkaavat juuri ne, jotka eivät maanpuolustuskoulutusta ole saaneet"

Taitaa olla mutua ilman sen tarkempaa tietoa/tutkimusta.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Petrus ei näitä asioita oikein järjellä voi selittää...joukossa tyhmyys tiivistyy on liian kulunut sanonta. Ryhmäkäytös variaatioineen vain kuuluu ihmisluonteeseen. Näin on ollut kautta aikain ja luulenpa, että näin tulee aina olemaan.

Pitää kuulua johonkin ja seurauksena on joskus vinksahtanut ideologia. Vaikea sanoa kumpi on yksinäisempi. Vuorilla vapaaehtoisesti elävä erakko vai kohtaamasi joukko. Veikkaisin jälkimmäistä.....

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

[provo]
Ja taas tuli lisätodisteita siitä, että kaikki eduskuntapuolueet julistivat äskettäin suomalaiset 'maltin ja tolkun' kansaksi vastoin tosiasioita! Bussipysäkkikatoksessa on nähty törkeä töhry "Iltaa Vantaa - Somalit helvettiin".

Kierona luonteena tuli mieleen jatkokehitelmä, että tuossakin graffititöhryssä saattaa piillä kaksinkertainenkin salaliittohuijaus eli false flag -kuvio. Ehkä yritetään luoda virheellistä kuvaa siitä että kollektiivisesti kaikki vantaalaiset (vrt. asikkalalaiset+Tallukka) ja/tai joukkoliikenteen suosijat olisivat muka muita rasistisempia. Ja Oliko originaalitägissä vielä kirjoitusvihreitäkin? Esimerkiksi huutomerkin edessä tyhjää vihjaisisi että töhrijärasistisika muka oli ulkomaalaistaustainen vaikka idästä tai etelästä? Itse olen kuullut että kauniaislaisen huoltoaseman vessanseinällä oli muka siis oletetun kantasuomalaisen yksityisautoilijan raapustama törkyviesti "turpaikanhakioita on petety! wwwkuvissa on blondit kaula aukkot ym avonainen mutta oikeesti on tiuka kiinni morali. ei tykkäis suomainen kaan turisti jos thaiman kadulla alka pihdattaan".

Tuolla tavoin vihanlietsojat voivat yrittää saada aikaan mitä erilaisimpia vastakkainasetteluasetelmia ja ihmiset toisiaan vastaan yhdellä solvaalla graffiti-iskulla lisäksi syyllistäen muita sekä rasismista että sillä ratsastamisesta. Voi kun Isis ja Saudi-Arabia ja Putin ja Turkki ja Jumala ja Allah ja muutkin kuin nämä suomalaiset päävastuulliset/syylliset tulisivat jo 'järkiinsä' ja armahtaisivat meidät vääräuskossamme heikot! Kaikkihan me luojan/allahin alhaisimmatkin luomat oikeasti ainakin vähän syyllisiä ollaan mutta... http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208359-k...
[provo]

Mika Kotikoski

Petrukselta jää nyt yksi osa kupletin juonesta huomioimatta. Sen nimi on "Jihad".

Itselleni kesä 2015 oli mukava ja rauhaisa. Syskuun alkaessa media täyttyi maahanmuuttajiin juontuviin uutisiin. Merkelin ja Sipilän julistusten myötä. Tutkin asiaa ja koin, etten enää itsekään voi vain passiivisesti seurata sivusta.

Suomalaiset ovat jakautuneet maahanmuuttokriittisiin ja suvaitsevaistoon ennennäkemättömän rajusti. Miksi? Niinkuin ylempänä kommenteissa todetaan, kyse on reaktiosta johonkin. Mihin?

Lähi-Idän konfliktin kärjistyminen ja sen varjolla käynnistetty siirtolaisliike on oleellinen osa kokonaisuutta. Kaikkein keskeisin rooli ja jo lähitulevaisuudessa todennäköisesti erittäin rumaa jälkeä aikaansaava ilmiö on konservatiivin, poliittisen Islamin nousu. Luvassa on terrorismia ja kuolemaa. Kemiallisia joukkotuhoaseita pois sulkematta (Europolin raportti)

Sitä, kuinka tuohon tulisi suhtautua, eivät terroristit tule kysymään sen enempää
maahanmuuttokriittisiltä kuin "suvaitseviltakaan" suomalaisilta.

Maahamme tuotetaan syystä tai toisesta pidäkkeettömällä siirtolaisvirralla ihmisiä -enimmäkseen nuoria miehiä- maista, joissa konservatiivista, poliittista Islamia kannattaa yli 90% väestöstä. Heitä eivät todellakaan kiinosta suomalaisten muelipiteet. Useimmille heistä ainoa merkityksellinen tekijä on pyhän sodan käyminen kaikkia vääräuskoisia vastaan. He ovat katkeria lännelle. Meidän elämäntapamme edustaa heille absoluuttista pahaa. Monet heistä toivovat pääsevänsä etuoikeutettuun Jihadistin asemaan.

Jos mahdollisuus tarjoutuu, Jihadisti vetää sokan irti päästäkseen paratiisiin marttyyrina. Mitä useamman vääräuskoisen hän siinä samalla kykenee lähettämään helvettiin, sitä suurempi marttyyri ja sankari hän uskonveljiensä ja -sisariensa silmissä on. Minareettien kuulutuksia myöden.

Häntä ei todellakaan kiinosta rakentaa parempaa maailmaa yhdessä meidän kanssamme. Me olemme vääräuskoisia. Meidät pitää alistaa ja mielummin tappaa.

Mistä tuo viha sitten kumpuaa? Nimenomaan konservatiivisesta, poliittisesta Islamista, jonka yksiselitteinen tavoite on maailmanlaajuinen Kalifaatti. Myös Islamin rauha. Islamin rauha on saavutettu ja vallitsee, kun vääräuskoiset on alistettu... Ken haluaa hieman enemmän perehtyä poliittisen Islamin luonteeseen ja tavoitteisiin sekä tilastoihin sen kannatuksesta, pyydän katsomaan linkittämmäni videon.

Video on englanninkielinen, mutta hyvin selkeä, mielestäni ehkä TÄRKEIN JA PARAS video alustukseksi keskustelussa konservatiiviseen, poliittiseen Islamin luonteesta ja esiintymisestä. Valitettavasti myös sen kirjaimellisesta uhasta kaikille toisin uskoville. Käytännössä myös maltilliset, sekulaarisesti uskovat muslimit mukaan lukien.

http://go.clarionproject.org/numbers-full-film/

Käyttäjän PeterHolmstrm kuva
Peter Holmström

Todella mielenkiintoinen tuo Clarion projekti. Mielenkiintoista faktatietoa. Kannattaisi myös kaikkein sinisilmäisesti Islamiin suhteutuvien suvakkienkin tutustua tuohon linkkiin.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Viimeksi alkusyksystä Rajat Kiinni -mielenosoituksessa vasemmistolaiset pahoinpitelivät yhden laillisesti mieltään osoittaneen miehen ja varastivat häneltä kännykän. Jos olisin yhtä naivi tai tarkoitushakuinen kuin sinä, niin luettelisin tähän nyt niitä äärivasemmiston rikoksia ja sanoja.

Suomalaisilla on oikeus osoittaa mieltänsä tätä elintasopakolaisuutta vastaan ja päivä päivältä uutiset lisääntyvät näiden elintasopakolaisten tekemistä rikoksista ja häiriöistä VOK:eissa. Jos vain istumme kotona ja puimme nyrkkiä, niin pian Suomessa on satatuhatta näitä ääriuskovaisia, omine keskiaikaisine tapoineen ja siitä seuraa yhteiskuntarauhan menetys.

Millätavoin ajattelit luoda paremman maailman?

Käyttäjän TeppoNygren1 kuva
Teppo Nygren

Skinit ja suomalaiset uusnatsit olivat pelkkä muoti-ilmiö. Nuoria, joilla ei ollut mitään tekemistä, ei sen kummempaa. Jengissä aina tyhmyys tiivistyy ja kun ei ole mitään ohjausta, niin ainoastaan mielikuvitus on rajana. Sama pätee näissä pakolaiporukoissa. Kun paljon nuoria miehiä on samassa, eikä ole mitään tekemistä, niin keksitään jotakin hölmöä ajankulua, kuten esim. Kangasalan hautausmaalla. Näistä toisten hölmöilyistä vaan yritetään hyötyä. Oikeasti Suomalainen ei ole edes rasisti ja rasismikin on ilmeisesti luotu rasismin vastustajien tarpeeseen. Kriittisyys ja ymmärtäminen eivät ole pahasta, mutta vihollisten luominen ja vastakkain asettelu on pahasta. Jotkut politiikkaan pyrkivät mukahumanistit leimaavat ihmisiä rasisteiksi ja henkilökohtainen viha joitakin ihmisiä kohtaan erottuu liiankin selvästi. Levitetään otteita fb keskusteluista, joissa haukutaan joitakin ihmisiä mutta ei sitä, mikä saa ihmisten tunteet kuohumaan näissä keskusteluissa ja mainostetaan sellaista porukkaa hyvänä, jossa haaveksitaan julkisesti jonkun rasitiksi leimamiensa henkilöiden murhaamisesta. Kuka sen paremman ihmisen valitsee?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset