Petrus Pennanen Vapaus, järki ja rakkaus!

Politiikka on hauskaa ja hyödyllistä!

  • Politiikka on hauskaa ja hyödyllistä!

Olipa mahtavaa kampanjoida! Suurkiitos 1178 äänestäjälle, sanaa levittäneille ja erityismaininta nille kahdelle jotka tukivat kampanjaa lahjoituksella! Keskustelut äänestäjien kanssa olivat erittäin antoisia, opin paljon uutta ja näkemys yhteiskunnan kehittämisestä kirkastui vahvasti.

Kampanja meni tosiaan mainiosti, mistä osoituksena se että olin kaikista n. sadasta eduskunnan ulkopuolisten puolueiden ehdokkaasta toiseksi parhaalla sijalla heti puolueemme kansainvälisen tähden Peter Sunden jälkeen. Tämä siitä huolimatta että käytin kampanjaan vain pari euroa per ääni, jaoin 90% esitteistäni itse eli tukiorganisaatiota ei ollut ja medianäkyvyys jäi vielä saamatta Radio Helsinkiä ja Rapua lukuunottamatta. Puolueemme osuus äänistä kasvoi 40% viime vaaleihin verrattuna ja olimme selvästi suurin eduskunnan ulkopuolisista puolueista yli kaksinkertaisella äänimäärällä muihin verrattuna.

Olen nyt kahdessa perättäisessä vaalissa saanut eniten ääniä puolueemme Suomessa asuvista ehdokkaista. Tärkein asia on tullut selväksi -  vapauden, järjen ja rakkauden äänelle on tarvetta ja kysyntää. Kannatuspotentiaalin muuttamiseksi vaalitulokseksi ei tarvitse kuin saada uudet ajatukset äänestäjien kuuluviin.

Ensi vuoden eduskuntavaalit ovat huhtikuussa ja niissä äänikynnys on paljon eurovaaleja alhaisempi. Laittamalla isompaa vaihdetta sisään jo saavutetun kannatuspohjan perustalle ovat mahdollisuudet kansanedustajaksi realistiset. Menestykseen tarvitaan:

+ Puolueen brändin ja viestinnän kirkastamista: Edustamme ihmistä kunnioittavaa vapauden aatetta.

+ Osallistumista keskusteluun myös mediassa

+ Sanan levittämistä sekä ulkona että verkossa useamman ihmisen voimin

+ Isompaa budjettia näkyvyyteen netin ulkopuolella

 

Suunnittelu on jo alkanut,  tervetuloa mukaan!

Laitatko viestiä jos haluat olla mukana ensi vaalien tukiryhmässä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen

Hienoa puskemista, keep it up.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset